Transformatie 220 appartementen te Utrecht

De stijgers komen naar beneden en de gevelelementen komen te voorschijn

Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 10.000 m2 en ligt pal naast het Centraal Station. De gevels worden geïsoleerd en volledig vernieuwd. Naast nieuwe kozijnen wordt de buitenkant voorzien van geglazuurde bakstenen met verschillende blauwgrijze kleurtinten. Op de bovenste verdieping komt een aantal grotere appartementen met een eigen dakterras. Bewoners van de kleinere appartementen kunnen gebruik maken van twee gemeenschappelijke dakterrassen. Naast de parkeervoorziening op het eigen terrein komt er in de kelder een fietsenstalling met plek voor circa 360 fietsen. Ook komen hier circa 150 bergingen. Bovendien wordt een aantal gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen gerealiseerd, zoals een wasruimte en een plek om te vergaderen of te werken. In samenwerking met Van Grunsven Group gaat Wijmoco dit project voorzien van gevelelementen. StrandNL architecten uit Utrecht is verantwoordelijk voor het ontwerp en Palazzo uit Duiven voor de technische uitwerking. De oplevering van het project zal naar verwachting in het medio 2018 plaatsvinden.

Loading...
By | 2017-12-14T14:07:25+00:00 december 8th, 2017|Categories: Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor

About the Author: