Projectpagina: Parc Margriet 2017-07-11T13:58:59+00:00

Parc Margriet, Nijmegen

 

Algemeen

In opdracht van Klok Bouw gaat Wijmoco dit project voorzien van gevelelementen. In totaal verrijzen hier 135 grondgebonden woningen en appartementen, die allemaal een unieke plek krijgen in het park. In het tweede cluster van dit unieke nieuwbouwproject in Nijmegen-Oost, worden 33 luxe koopappartementen in Paviljoen Margriet, 8 luxe herenhuizen en 44 luxe koopappartementen in Résidence Wilhelmina gerealiseerd. Onder deze complexen wordt een parkeerkelder gerealiseerd. Parc Margriet wordt gebouwd in de kenmerkende stijl die past in het historische Nijmegen-Oost. Er worden stijlelementen gebruikt die elders in de wijk ook zijn gebruikt. Op deze manier wordt Parc Margriet volledig onderdeel van de bestaande bebouwing.

Het totale project bestaat uit meerdere clusters. Zo zijn in het eerste cluster 32 eenheden voor kleinschalig wonen en 18 huurappartementen gerealiseerd. In het tweede cluster realiseert KlokGroep 33 luxe koopappartementen in Paviljoen Margriet, 8 luxe herenhuizen en 44 luxe koopappartementen in Résidence Wilhelmina. Onder deze complexen wordt een parkeerkelder gerealiseerd. Op de plek waar Parc Margriet ontstaat, lag vroeger een verborgen grote tuin achter het voormalige Verpleeghuis Margriet. Deze tuin is in Parc Margriet weer openbaar en hij geeft het gebied de uitstraling van een park. De 8 koopwoningen zijn zeer ruim van opzet en er is volop keuze in indelingsvarianten. Daarnaast beschikken de woningen over een riante tuin en een optioneel dakterras.
Ieder appartement in Paviljoen Margriet beschikt over een parkeerplaats in de gezamenlijke ondergrondse, afsluitbare parkeergarage. Hier bevinden zich ook de extra ruime bergingen die bij de appartementen horen. De parkeergarage geeft inpandig toegang tot de binnentuin van het appartementengebouw. De oplevering van de laatste appartementen en de woningen was in april 2017.

Loading...

Technische informatie