Zakelijk 2017-08-23T13:05:02+00:00

Zakelijk

Philips Lighting, Eindhoven

Het voormalig kantoor van Philips Lighting in Eindhoven is getransformeerd tot een woontoren met 616 appartementen en commerciële functies op de begane grond. Hoofdaannemer van het project is Stam + De Koning.

Loading...

Sterflats, Rotterdam

In opdracht van Smits Vastgoed heeft Wijmoco het project Sterflats in Rotterdam voorzien van gevelelementen. Woonstad Rotterdam wil haar woningen in goede conditie houden en toekomstbestendig maken.

Loading...

Markt 17, Eindhoven

Op de Markt in Eindhoven heeft Wijmoco in opdracht van Stam + De Koning Bouw & Vastgoed (Volker Wessels) dit project voorzien van gevelelementen. Het gaat hier om een transformatie naar ca. 35 woningen en ongeveer 2.500 m2.

Loading...

ZZG Herstelhotel, Groesbeek

In opdracht van KlokGroep heeft Wijmoco een herstelhotel op Dekkerswald nabij Nijmegen voorzien van gevelelementen. Het project heeft zich gericht op een brede groep revalidatiepatiënten met een zeer complexe zorgvraag en een verblijfsduur van minimaal zes weken tot maximaal één jaar. Het programma omvatte 59 éénpersoons- en 63 tweepersoons suites en circa 2000 m² ondersteunende functies zoals kenniscentrum, fysiotherapie, horeca en management.

Loading...

Parc Margriet, Nijmegen

In opdracht van Klok Bouw gaat Wijmoco dit project voorzien van gevelelementen. In totaal verrijzen hier 135 grondgebonden woningen en appartementen, die allemaal een unieke plek krijgen in het park. In het tweede cluster van dit unieke nieuwbouwproject in Nijmegen-Oost, worden 33 luxe koopappartementen in Paviljoen Margriet, 8 luxe herenhuizen en 44 luxe koopappartementen in Résidence Wilhelmina gerealiseerd. Onder deze complexen wordt een parkeerkelder gerealiseerd. Parc Margriet wordt gebouwd in de kenmerkende stijl die past in het historische Nijmegen-Oost. Er worden stijlelementen gebruikt die elders in de wijk ook zijn gebruikt. Op deze manier wordt Parc Margriet volledig onderdeel van de bestaande bebouwing.

Loading...

Vijverhof, Berg en Dal

In opdracht van Klok Bouw gaat Wijmoco dit project voorzien van gevelelementen. Het gaat hier om 32 zorg-appartementen, vooral bedoeld voor mensen met een psychogeriatrische aandoening (dementie). De optimaal ontworpen woningen zijn zo geschakeld dat er tussen de woningen een aantrekkelijk leefgebied is ontstaan. Dit is een straatje dat zich versmald en verbreed naar pleintjes en verblijfsgebieden. Op elke positie is er zicht op de omgeving en op drie plekken komt het daglicht royaal naar binnen. Dit is de basis voor een goede oriëntatie en een prettige leefomgeving.

Loading...

Verpleeghuis Irene, Groesbeek

In opdracht van KlokGroep heeft Wijmoco het project “Nieuw Wonen Irene” op Dekkerswald in Groesbeek voorzien van gevelelementen. Het project heeft bestaande huisvesting voor dementerenden vervangen. Het nieuwe concept combineert huisvesting voor bewoners met een psycho-geriatrische aandoening (32 eenheden) en bewoners met een somatische zorgvraag (39 eenheden).

Loading...

H. van Dijkhuizen, Tiel

In opdracht van KlokGroep, heeft Wijmoco dit project voorzien van gevelelemten. Inmiddels is ‘H. v. Dijkhuizen Olie & Benzine’ naar dit nieuwe kantoorpand in Tiel verhuisd. Dit karakteristieke gebouw – met zijn uitdagende ronde vorm – is door Wijmoco en KlokGroep volledig volgens de BIM-systematiek uitgevoerd en kenmerkt zich door hoogwaardig materiaalgebruik en luxe afwerking. Zo zijn de binnenwanden van glas en is er een hoogwaardige E-installatie opgenomen.

Loading...
Loading...

Bopita, Elst

Wijmoco heeft in opdracht van de Bopita in Elst, deze bedrijfshal voorzien van ramen en deuren.

Loading...