Zakelijk 2019-02-14T12:06:00+00:00

Zakelijk

Mercator III, Nijmegen

Op het Radboud terrein in Nijmegen gaat Wijmoco in opdracht van KlokGroep de Mercator III renoveren en voorzien van gevelelementen.

Loading...

LIV Inspiratieplein & Kantoor KlokGroep, Nijmegen

Om kopers en huurders van onze woningen nog beter van dienst te zijn, realiseert KlokGroep samen met een aantal woonpartners het LIV Inspiratieplein: een centrum met daarin vier huizen op ware grootte in verschillende stijlen. Wijmoco heeft in opdracht van KlokGroep dit project voorzien van ramen en deuren.

Loading...

Parkeergarage, Veghel

In opdracht van Stam & De Koning, heeft Wijmoco het trappenhuis van een parkeergarage in Veghel voorzien van gevelelementen.

Loading...

Vakantiewoningen, Landgoed de Scheleberg

Vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe en Ouwehands Dierenpark vindt u Landgoed de Scheleberg, waar Wijmoco 22 vakantiehuisjes en Villa’s heeft voorzien van ramen en deuren. Op Landgoed de Scheleberg bevinden zich faciliteiten zoals een zwembad, congreszalen, tennisbaan en restaurant.

Loading...

Philips Lighting, Eindhoven

Het voormalig kantoor van Philips Lighting in Eindhoven is getransformeerd tot een woontoren met 616 appartementen en commerciële functies op de begane grond. Hoofdaannemer van het project is Stam + De Koning.

Loading...

Sterflats, Rotterdam

In opdracht van Smits Vastgoed heeft Wijmoco het project Sterflats in Rotterdam voorzien van gevelelementen. Woonstad Rotterdam wil haar woningen in goede conditie houden en toekomstbestendig maken.

Loading...

Markt 17, Eindhoven

Op de Markt in Eindhoven heeft Wijmoco in opdracht van Stam + De Koning Bouw & Vastgoed (Volker Wessels) dit project voorzien van gevelelementen. Het gaat hier om een transformatie naar ca. 35 woningen en ongeveer 2.500 m2.

Loading...

ZZG Herstelhotel, Groesbeek

In opdracht van KlokGroep heeft Wijmoco een herstelhotel op Dekkerswald nabij Nijmegen voorzien van gevelelementen. Het project heeft zich gericht op een brede groep revalidatiepatiënten met een zeer complexe zorgvraag en een verblijfsduur van minimaal zes weken tot maximaal één jaar. Het programma omvatte 59 éénpersoons- en 63 tweepersoons suites en circa 2000 m² ondersteunende functies zoals kenniscentrum, fysiotherapie, horeca en management.

Loading...

Parc Margriet, Nijmegen

In opdracht van Klok Bouw gaat Wijmoco dit project voorzien van gevelelementen. In totaal verrijzen hier 135 grondgebonden woningen en appartementen, die allemaal een unieke plek krijgen in het park. In het tweede cluster van dit unieke nieuwbouwproject in Nijmegen-Oost, worden 33 luxe koopappartementen in Paviljoen Margriet, 8 luxe herenhuizen en 44 luxe koopappartementen in Résidence Wilhelmina gerealiseerd. Onder deze complexen wordt een parkeerkelder gerealiseerd. Parc Margriet wordt gebouwd in de kenmerkende stijl die past in het historische Nijmegen-Oost. Er worden stijlelementen gebruikt die elders in de wijk ook zijn gebruikt. Op deze manier wordt Parc Margriet volledig onderdeel van de bestaande bebouwing.

Loading...

Vijverhof, Berg en Dal

In opdracht van Klok Bouw gaat Wijmoco dit project voorzien van gevelelementen. Het gaat hier om 32 zorg-appartementen, vooral bedoeld voor mensen met een psychogeriatrische aandoening (dementie). De optimaal ontworpen woningen zijn zo geschakeld dat er tussen de woningen een aantrekkelijk leefgebied is ontstaan. Dit is een straatje dat zich versmald en verbreed naar pleintjes en verblijfsgebieden. Op elke positie is er zicht op de omgeving en op drie plekken komt het daglicht royaal naar binnen. Dit is de basis voor een goede oriëntatie en een prettige leefomgeving.

Loading...

Verpleeghuis Irene, Groesbeek

In opdracht van KlokGroep heeft Wijmoco het project “Nieuw Wonen Irene” op Dekkerswald in Groesbeek voorzien van gevelelementen. Het project heeft bestaande huisvesting voor dementerenden vervangen. Het nieuwe concept combineert huisvesting voor bewoners met een psycho-geriatrische aandoening (32 eenheden) en bewoners met een somatische zorgvraag (39 eenheden).

Loading...

H. van Dijkhuizen, Tiel

In opdracht van KlokGroep, heeft Wijmoco dit project voorzien van gevelelemten. Inmiddels is ‘H. v. Dijkhuizen Olie & Benzine’ naar dit nieuwe kantoorpand in Tiel verhuisd. Dit karakteristieke gebouw – met zijn uitdagende ronde vorm – is door Wijmoco en KlokGroep volledig volgens de BIM-systematiek uitgevoerd en kenmerkt zich door hoogwaardig materiaalgebruik en luxe afwerking. Zo zijn de binnenwanden van glas en is er een hoogwaardige E-installatie opgenomen.

Loading...
Loading...

Bopita, Elst

Wijmoco heeft in opdracht van de Bopita in Elst, deze bedrijfshal voorzien van ramen en deuren.

Loading...

Lea Dasbergschool, Arnhem

In opdracht van Dijkhof Bouw heeft Wijmoco dit project voorzien van aluminium gevelelementen.

Loading...

Stadswal Huissen

In opdracht van de VvE heeft Wijmoco dit bedrijf voorzien van kunststof gevelelementen.

Loading...

Simeonshof Erp

In opdracht van, Van der Ven Bouwbedrijf heeft Wijmoco dit project voorzien van gevelelementen.

Loading...

Dobbelman

In opdracht van KlokGroep gaat Wijmoco dit project voorzien van gevelelementen, genaamd De Dobbelman. 128 koopwoningen en -appartementen worden gecombineerd met 660 m² (BVO) commerciële ruimte, 700 m² sportruimte en een ondergrondse parkeer- en stallingsgarage van ruim 4000 m².

Loading...

Bodegraven

Aan de noordrand van Bodegraven, heeft Wijmoco Aluminium Geveltechniek in opdracht van KlokGroep vier appartementsgebouwen voorzien van gevelelementen.

Loading...